Dagens träning

Det var riktigt kul att köra vår Les Mills mix idag! Alla körde järnet och det var ett jäkla tryck :). När jag inte körde mina låtar, så varvade jag lite studsande med att ta bilder. Riktigt roligt att fotografera träning tycker jag och lååångsamt börjar jag bli lite bättre på det! En del av bilderna ligger uppe på HTA Kockum Fritids Facebook Sida. Nedan är några bilder från klassen som jag har lekt lite med:

Efter Les Mills klassen var det att kasta fram utrustning till Funktionell cirkel och släppa in nästa träningshungriga gäng :). En del stannade kvar och körde både och, starkt jobbat!

Min egen träning ligger lite efter denna veckan. Snö, många klasser och dåligt humör är mina ursäkter. Ska försöka ge mig på att springa efter Coren imorgon och se vad kroppen orkar med förutom det. Annars tar jag igen det nästa vecka!

Det går ej att kommentera

Kort om mig!

Jag älskar träning i stort sett alla former! I dagsläget består träningen främst av gruppträningsklasser, då jag instruerar i Bodycombat, CXworx, Box och Spinning på 24/7 i Malmö, men spenderar även en del tid i gymmet och i löpspåret. Läs mer om min träningsbakgrund här.

Träna med mig!

no event

INSTAGRAM

Mitt företag