Nya klasser

Vårschemat börjar på måndag, och nytt schema kräver ju lite nya fräscha klasser :). Malin och jag satte ihop en Core klass som vi blev riktigt nöjda med idag, ska bli kul att köra igång det på måndag! Har ju inte kört spinning på en termin heller, första klassen nästa söndag så det letas musik för fulla muggar nu! Lite filande på Funktionell Cirkel klasserna och Kick & Boxen med sen är det igång! Det blir en bra vår 🙂

2 Kommentarer

  1. annika

    2011/01/07 20:46

    fin blogg!:)

  2. Stina

    2011/01/08 22:02

    Tack 🙂

Kort om mig!

Jag älskar träning i stort sett alla former! I dagsläget består träningen främst av gruppträningsklasser, då jag instruerar i Bodycombat, CXworx, Box och Spinning på 24/7 i Malmö, men spenderar även en del tid i gymmet och i löpspåret. Läs mer om min träningsbakgrund här.

Träna med mig!

no event

INSTAGRAM

Mitt företag