Nytt år, nya mål

2009 hade jag lite av en ålderskris eftersom en ny inte lika sexig nolla var på väg. Jag bestämde mig för att i alla fall vara i god form till den dagen 🙂 . Eftersom jag fyller år på julafton så passade det bra att komma i form till December cupen och Fitness Festivalen, och då var det mitt mål under hela året. Födelsedagen var inte så hemsk som jag hade tänkt mig, men det är härligt att ha ett mål att kämpa mot.
2010 hade jag inga specifika träningsmål. Jag började hålla lite fler klasser än jag normalt brukar ha och upptäckte hur bra jag mår av att försöka inspirera andra människor att hitta träningsglädjen. Min egen träning finns alltid med, men under året har det inte varit något annat fokus än att må bra.
2011 är en oskriven bok för mig på alla plan. Studierna är snart avklarade och jag vet inte riktigt vad som händer på det professionella planet. Jag vill komma in i löpningen och kanske springa ett lopp, men jag har ingen specifik plan nu. Kanske någon AF tävling i slutet på året, får se hur det känns och vad som händer i övriga livet. Jag tänker fortsätta med att sätta upp 6-veckors utmaningar, tillsammans med de som vill hänga på. Det är kul att peppa varandra mot gemensamma mål. Jenny och jag kör för fullt, snart halvvägs igenom den första utmaningen, och vi ligger ganska bra i fas. Ganska blygsamma mål denna första omgång, men målen är utöver den vanliga träningen och det måste kännas som att man kan fixa det tycker vi.

Gott Nytt Träningsår!

En mysig relativt lugn nyårsafton med massor av fniss för oss 🙂

Det går ej att kommentera

Kort om mig!

Jag älskar träning i stort sett alla former! I dagsläget består träningen främst av gruppträningsklasser, då jag instruerar i Bodycombat, CXworx, Box och Spinning på 24/7 i Malmö, men spenderar även en del tid i gymmet och i löpspåret. Läs mer om min träningsbakgrund här.

Träna med mig!

no event

INSTAGRAM

Mitt företag