Årets sista pass

Idag var det årets sista pass på Kockum Fritid. Det var en ganska tunn skara som hittade dit idag, antar att ett 90 minuters Kick & Box pass dagen innan nyårsafton kan vara avskräckande :). Ofta så är det eldsjälarna som kommer såna här dagar, de som gillar att köra riktigt hårt, och så var det idag med. Riktigt roligt att ”plåga” dom för en sista gång i år! Blev inte mycket tid till egen träning idag, hann bara 3km på löpbandet innan klassen. Får se om jag lufsar ut i snön imorgon.

Ungefär så här såg det ut idag 🙂 Älskar Family Guy!

2 Kommentarer

 1. Magnus

  2010/12/31 16:10

  Yes! Family Guy rules! =)
  Gott Nytt År!

 2. Stina

  2011/01/01 04:02

  Japp, håller med 🙂
  Gott Nytt År på dig med Magnus!

Kort om mig!

Jag älskar träning i stort sett alla former! I dagsläget består träningen främst av gruppträningsklasser, då jag instruerar i Bodycombat, CXworx, Box och Spinning på 24/7 i Malmö, men spenderar även en del tid i gymmet och i löpspåret. Läs mer om min träningsbakgrund här.

Träna med mig!

no event

INSTAGRAM

Mitt företag