Slutkörd

Det var verkligen en pärs att ta sig till gymmet idag. Det brukar normalt ta 15-20 minuter att cykla dit, idag tog det nog nästan en timme… Tycker ju att vi har haft snö här ett tag nu och det har ju gått hur bra som helst (nåja, det har i alla fall gått att ta sig fram) innan. Det hade blåst upp snö så man inte kunde ta sig fram någonstans. Ångrade ganska snabbt att jag hade tagit cykeln, för den fick jag nästan mer bära på än sitta på :D. Hade planerat att springa veckans sista 5 km på löpbandet på gymmet innan min core-klass, men jag kom ju fram lite senare än väntat, så det blev 3 km innan klassen och 2 km efter. På vägen hem hade det röjts undan lite snö, men det var fortfarande kämpigt att ta sig fram och när jag väl kom hem var det som all luft blåst ur mig. Att traska i en halv meter snö bärandes på en cykel tog en hel del på krafterna! Så j-a trött på snön!! Har legat utslagen i soffan framför TVn hela eftermiddagen. Ska se om jag orkar göra något vettigt, annars blir det soffläge resten av kvällen o nya tag imorgon :).

2 Kommentarer

 1. CAMILLA MORITZ - CANON PHOTOS♥

  2010/12/28 13:16

  vad roligt med en träningsblogg:)
  kram!

 2. Stina

  2010/12/29 11:37

  Visst är det 🙂

Kort om mig!

Jag älskar träning i stort sett alla former! I dagsläget består träningen främst av gruppträningsklasser, då jag instruerar i Bodycombat, CXworx, Box och Spinning på 24/7 i Malmö, men spenderar även en del tid i gymmet och i löpspåret. Läs mer om min träningsbakgrund här.

Träna med mig!

no event

INSTAGRAM

Mitt företag