God Jul :)

Julafton, och dessutom min födelsedag! Visserligen har jag slutat fylla år för längesen, men ändå…

Broddarna blev invigda imorse :). Det var inte lätt att ta sig fram, men jag betade av 5 km på en urusel tid, men jag var glad att jag höll mig på benen i alla fall! Varje gång jag har tagit mig ut och sprungit känner jag sån tillfredsställelse att jag har genomfört det oavsett om det är på en crappy tid. All annan träning bara gör jag, och verkligen älskar att göra det, löpningen krävs det lite förhandling för att ta tag i och jag måste verkligen ha bestämt mig. Längtar tills jag kommer till det läget när jag inte kan vara utan det 🙂

En riktigt God Jul på er alla och hoppas Tomten kommer med många fina klappar 🙂

Det går ej att kommentera

Kort om mig!

Jag älskar träning i stort sett alla former! I dagsläget består träningen främst av gruppträningsklasser, då jag instruerar i Bodycombat, CXworx, Box och Spinning på 24/7 i Malmö, men spenderar även en del tid i gymmet och i löpspåret. Läs mer om min träningsbakgrund här.

Träna med mig!

no event

INSTAGRAM

Mitt företag