Varma fötter

De har hängt med i många år nu, men är ovärderliga i detta iskalla snöväder! Mina helt underbara adidas stövlar är riktigt gött varma och är riktigt sköna att gå i. Inte lika snygga längre, men de hänger med ändå!

Ännu mer snö idag och den skånska blåsten gjorde att jag hoppade löprundan idag. Har varit iväg och köpt broddar idag så jag tänkte ge mig ut och testa dom imorgon bitti.

Föredrar gröna vintrar.... ok, julafton är mysigt när det är vitt, men annars NOT!

Det går ej att kommentera

Kort om mig!

Jag älskar träning i stort sett alla former! I dagsläget består träningen främst av gruppträningsklasser, då jag instruerar i Bodycombat, CXworx, Box och Spinning på 24/7 i Malmö, men spenderar även en del tid i gymmet och i löpspåret. Läs mer om min träningsbakgrund här.

Träna med mig!

no event

INSTAGRAM

Mitt företag