Tomte Body Combat

Sista BC’n innan jul så vi körde Tomte tema igår! Hade en tomteklänning som jag köpte till en julfest för 2 år sen som jag aldrig kom iväg på, så den kom väl till pass! Hoppades på att fixa lite gig till julafton, men inte en enda frågade om jag var ledig 😉 . I alla fall, riktigt kul att köra alla tre och det var ett härligt tryck i salen! Så här fina var vi:

Avslutade tillsammans med Jenny i chinsräcket. Det kändes att man hade några extra cupcakes att dra på, jag ser det som möjlighet till lite tyngre träning, hihi!

Det går ej att kommentera

Kort om mig!

Jag älskar träning i stort sett alla former! I dagsläget består träningen främst av gruppträningsklasser, då jag instruerar i Bodycombat, CXworx, Box och Spinning på 24/7 i Malmö, men spenderar även en del tid i gymmet och i löpspåret. Läs mer om min träningsbakgrund här.

Träna med mig!

no event

INSTAGRAM

Mitt företag