Snö, snö, snö…

Ska det aldrig ta slut! Var lite tveksam om jag skulle gräva ut cykeln eller inte igår:

Hade inte räknat med att det skulle se ut så här riktigt, och som vanligt var jag lite sent ute så det var inte så många mer alternativ än att gräva fram cykeln och cykla de 5 km till gymmet. Gick bra dit, dock en liten vurpa på vägen hem som gjorde något konstigt med växlarna. Aldrig bra att multitaska i snöväder, cykla o fibbla med mobilen kan lätt sluta i närmsta snödriva 🙂

2 Kommentarer

  1. Miriam - Fotoblogg

    2010/12/19 10:17

    Tuff header 😛

  2. Stina

    2010/12/19 14:49

    Tack 🙂

Kort om mig!

Jag älskar träning i stort sett alla former! I dagsläget består träningen främst av gruppträningsklasser, då jag instruerar i Bodycombat, CXworx, Box och Spinning på 24/7 i Malmö, men spenderar även en del tid i gymmet och i löpspåret. Läs mer om min träningsbakgrund här.

Träna med mig!

no event

INSTAGRAM

Mitt företag