Jag gjorde det :)

Trots all snön som föll igår var jag ändå bestämd att jag skulle ut och springa i morse! Lite stolt är jag över mig själv faktiskt 🙂 . Har egentligen ingen utrustning för att springa i snö, så det var väldigt halt fast än jag försökte hålla mig till de stora vägarna där det var lite skottat i alla fall. Hade tänkt att vika ner på min vanliga runda, men där var det snö upp till vaden typ, lite för tungt och blött tror jag! Glad över att veckans 10 km är avklarade i alla fall!

4 Kommentarer

 1. Jonathan

  2010/12/18 10:03

  Good job! Själv var man bara ute och powerwalkade 😉

 2. Stina

  2010/12/18 11:38

  Inte dåligt det heller 🙂

 3. Jenny Bergström

  2010/12/19 22:11

  Du är duktig du Stina! Jag håller mig inomhus…

 4. Stina

  2010/12/19 23:25

  Funkar lika bra vilket som :). För mig är det mer tidseffektivt att kunna avklara det ute eftersom jag har en bit till gymmet.

Kort om mig!

Jag älskar träning i stort sett alla former! I dagsläget består träningen främst av gruppträningsklasser, då jag instruerar i Bodycombat, CXworx, Box och Spinning på 24/7 i Malmö, men spenderar även en del tid i gymmet och i löpspåret. Läs mer om min träningsbakgrund här.

Träna med mig!

no event

INSTAGRAM

Mitt företag