Öm i kroppen!

Tycker veckorna springer iväg, och nästa vecka är det redan jul! Det har minskat lite på klasserna nu, men det är ändå ovanligt många på klasserna om man jämför med de gymmen jag har kört på tidigare.

Jag har börjat beta av lite på min utmaning, kanske ganska blygsamma mål, men det ska ju klämmas in mellan alla klasser jag kör redan. Kunde kryssa av 159 chins efter min och Jennys träning i tisdags! Kan ju säga att det känns en del i lats och biceps :). Idag gjorde jag 100 triceps armhävningar och kunde konstatera att jag tappat en hel del styrka där. Men så är det, det man tränar på blir man bra på, och planen är ju att bli starkare igen :).

I morgon är tanken att beta av lite jogging. Hoppas lite av snön har försvunnit tills dess..

Det går ej att kommentera

Kort om mig!

Jag älskar träning i stort sett alla former! I dagsläget består träningen främst av gruppträningsklasser, då jag instruerar i Bodycombat, CXworx, Box och Spinning på 24/7 i Malmö, men spenderar även en del tid i gymmet och i löpspåret. Läs mer om min träningsbakgrund här.

Träna med mig!

no event

INSTAGRAM

Mitt företag