Taekwondo

I helgen var det SM i Taekwondo uppe i Göteborg. Min gamla klubb gjorde riktigt bra ifrån sig och fick med sig massor av medaljer hem, se Sydsvenskans artikel. Vill passa på att göra lite reklam för sporten och min moderklubb Po-Eun. Jag började 1985, bara 2 år efter att klubben startades. Knappast någon hade hört talas om namnet förr här hemma, och det var väl det lite exotiska som lockade. Jag fastnade direkt, även om jag knappast var någon större talang när jag började, men jag älskade att träna mycket och hårt, och förr eller senare så betalar det av sig! Po-Eun är en av de äldsta klubbarna i Sverige, och definitivt en av de mest framgångsrika. Jag tror inte det har varit något år som klubben inte har haft någon representerad i landslaget. Alla pengar som kommer in i klubben har alltid gått tillbaka till de tränande och tävlande genom att hålla lokalerna moderna och fräscha och satsa på att skicka tävlande på viktiga tävlingar. Patrick Karlsson som har varit min absoluta favorittränare och coach är fortfarande kvar som huvudtränare. Bor ni i Malmö och är sugna på att köra igång, tveka inte att titta in för en provträning :). Po-Eun har löpande intag och har grupper för alla åldrar.

Sporten i sig är superkul att utöva, den är snabb, smart och man blir aldrig färdiglärd! Taekwondo dessutom har tagit mig till platser som jag kanske inte hade kommit till annars, Hong Kong, Cayman Islands, Manilla, St. Petersburg, New York, Colorado Springs, Edmonton och mycket mer.

Det går ej att kommentera

Kort om mig!

Jag älskar träning i stort sett alla former! I dagsläget består träningen främst av gruppträningsklasser, då jag instruerar i Bodycombat, CXworx, Box och Spinning på 24/7 i Malmö, men spenderar även en del tid i gymmet och i löpspåret. Läs mer om min träningsbakgrund här.

Träna med mig!

no event

INSTAGRAM

Mitt företag