Lite speciell…

känner jag mig allt idag! Först kom syrran upp med en fin julblomma, och sen efter min Body Combat klass fick jag en söt jullykta av Lotta som tacka mig för att jag fått henne att gilla Body Combat igen :). Det värmer!

Vår lilla utmaning drog igång idag, och jag snörade på mig löpardojjorna i morse och gav mig ut. Jag såg ut som en stor michelin gubbe med dunjacka och dubbla byxor, men jag vill ju inte frysa i denna kylan! BC 46 i öronen och tränade koreografi i huvudet, perfekt när man ska komma igång och jogga, man tänker inte lika mycket på att det är jobbigt då. I morgon blir det chinsträning med Jenny efter min core, så då ska det betas av lite från den posten med! Kul med lite mål!

Det går ej att kommentera

Kort om mig!

Jag älskar träning i stort sett alla former! I dagsläget består träningen främst av gruppträningsklasser, då jag instruerar i Bodycombat, CXworx, Box och Spinning på 24/7 i Malmö, men spenderar även en del tid i gymmet och i löpspåret. Läs mer om min träningsbakgrund här.

Träna med mig!

no event

INSTAGRAM

Mitt företag