Fitnessfestival

En massa kul som händer i Göteborg i helgen. Fitnessfestivalen med mässa, tävlingar i Body Fitness, Body Building och Classic Body Buildning, tävlingar i chins, dips, biceps battle och body press, tränings convent i form av Sportlife Winter Challenge. Fitnessfestivalen har växt riktigt mycket de senaste åren och är nu gigantiskt stor. Tydligen så är biljetterna till tävlingarna Body Building på lördagen redan slut, men själva mässan sväljer hur mycket folk som helst. Jag var med och tävlade i Body Fitness där förra året, riktigt många tävlande och även om jag inte direkt kunde mäta mig med motståndet så var det ändå en härlig känsla att vara med.

Göteborg bjuder även på SM i Taekwondo i Lisebergshallen i morgon, vilket också hade varit roligt att titta på. Tyvärr så blir det inget Göteborg för mig i år, men det blir lite julfest med gymmet i morgon i alla fall!

2 Kommentarer

 1. Filippa

  2010/12/20 23:36

  Hej Stina! Jag är en 15 årig tjej som har börjat simma för ett par månader sedan, nu är det uppehåll och jag har bestämt mig för att börja gymma! Jag tänkte höra med dig om du har några tips på kost osv… Gärna lätta. Jag går ju i skolan så lunchen äter jag i skolan men jag antar att skolmaten är helt ok? Tacksam för svar!

  • Stina

   2010/12/23 13:34

   Jag är ingen dietist, men jag försöker att variera min kost så bra jag kan. Basen är att äta rejält med grönsaker, variera proteinkällor (fisk, kött, kyckling och vegetariska proteinkällor som soja o quorn) och bra kolhydratkällor i form av pasta och ris. Lycka till med din träning 🙂

Kort om mig!

Jag älskar träning i stort sett alla former! I dagsläget består träningen främst av gruppträningsklasser, då jag instruerar i Bodycombat, CXworx, Box och Spinning på 24/7 i Malmö, men spenderar även en del tid i gymmet och i löpspåret. Läs mer om min träningsbakgrund här.

Träna med mig!

no event

INSTAGRAM

Mitt företag