Blähääää

Vissa dagar känns bara allt som rubriken tyder. En sån dag är det idag. Började redan igår. Ibland är det bara några små skitsaker som summeras upp till att det känns allmänt trist. Men det är helt fantastiskt vad träningen kan göra, var riktigt låg när jag satte mig på cykeln till gymmet igår, men så fort jag satte på BC musiken (lyssnar alltid lite snabbt igenom innan klassen) så var allt det tråkiga som bortblåst. Och sen all härlig energi man fick i salen sen, fantastiskt 🙂 . Hoppas på en ny kick på Boxningen ikväll och sen behålla den känslan när jag kommer hem!

2 Kommentarer

  1. johanna

    2010/12/09 18:31

    hej!! snygg design kolla gärna in min blogg!! <33

  2. Stina

    2010/12/10 19:18

    Tack, tack 🙂 Will do!

Kort om mig!

Jag älskar träning i stort sett alla former! I dagsläget består träningen främst av gruppträningsklasser, då jag instruerar i Bodycombat, CXworx, Box och Spinning på 24/7 i Malmö, men spenderar även en del tid i gymmet och i löpspåret. Läs mer om min träningsbakgrund här.

Träna med mig!

no event

INSTAGRAM

Mitt företag