Fotografering

Min kompis Johan var och fotograferade när jag och Jenny körde Best of Body Combat i onsdags. Ljuset som är i gruppträningssalen är väldigt bra att träna i, men inte direkt bra att fota i. Tycker han fick till en hel del coola bilder, det är inte lätt att tajma när det går så snabbt som det gör i combaten :). Här är ett litet urval av bilder:

2 Kommentarer

  1. Johan Stockmarr

    2010/12/07 20:58

    Sjukt roligt att fotografera eran träning. Som sagt så är det väldigt svårt att hänga med med kameran i det lite dunkla belysningen, emn några bra bilder blev det 🙂

  2. Stina

    2010/12/08 23:35

    Visst blev det 🙂 Vi får göra om det igen!

Kort om mig!

Jag älskar träning i stort sett alla former! I dagsläget består träningen främst av gruppträningsklasser, då jag instruerar i Bodycombat, CXworx, Box och Spinning på 24/7 i Malmö, men spenderar även en del tid i gymmet och i löpspåret. Läs mer om min träningsbakgrund här.

Träna med mig!

no event

INSTAGRAM

Mitt företag