Kvartalsutbildning

Idag var det kvartalsutbildning i Body Combat här i Malmö. Riktigt bra release denna gången med :). Tycker för det mesta att det är bra, det utvecklas hela tiden så man tröttnar inte! Ska bli kul att kicka igång den! Den 20 december har vi release på Les Mills programmen på Kockum Fritid.

I morgon blir det i alla fall lite nytt med nya övningar och musik till min core klass! Och ikväll blir det lite fest för ovanlighetens skull 🙂 .

Det går ej att kommentera

Kort om mig!

Jag älskar träning i stort sett alla former! I dagsläget består träningen främst av gruppträningsklasser, då jag instruerar i Bodycombat, CXworx, Box och Spinning på 24/7 i Malmö, men spenderar även en del tid i gymmet och i löpspåret. Läs mer om min träningsbakgrund här.

Träna med mig!

no event

INSTAGRAM

Mitt företag