Vinter i skåneland

Har låtit cykeln stå och promenerat de 5 kilometrarna till gymmet igår och idag, det har känts som det säkraste sättet att komma fram till mina klasser i tid, mitt försök med att ta bussen förra veckan lyckades inte så väl då jag fick vänta i 35 minuter innan den kom. Trodde inte det skulle komma så mycket folk och boxas idag, men det var 28 pers som dök upp trots ett lamslaget skåne, roligt 🙂

Vår Best of BC igår gick bra, kul att plocka fram lite gamla pärlor och att köra tillsammans med Jenny :). I helgen är det dags för nytt program, ska bli kul med lite nytt igen.

Ett vinterklätt Malmö

2 Kommentarer

  1. Monica

    2010/12/03 12:31

    Vilka fina bilder, snön lyser upp i allafall

  2. Stina

    2010/12/03 19:47

    Tack, en bra kamera ju mammsen 🙂

Kort om mig!

Jag älskar träning i stort sett alla former! I dagsläget består träningen främst av gruppträningsklasser, då jag instruerar i Bodycombat, CXworx, Box och Spinning på 24/7 i Malmö, men spenderar även en del tid i gymmet och i löpspåret. Läs mer om min träningsbakgrund här.

Träna med mig!

no event

INSTAGRAM

Mitt företag