Första Advent

Det var en liten nätt skara på 14 personer som hade hittat till coren idag. Fullt förståeligt då man kanske ogärna ger sig ut i snön och sen lockar ju skyltsöndagen med så här första advent. Men det var bra kör i dom som var där :). Körde ett snabbt pass i gymmet efteråt, sen har det varit söndagsmys med restaurangbesök och bio. Så här första advent är det hur mysigt som helst med snö, men i vardagen är det jobbigt. Ska det bli som förra vintern kanske man ska införskaffa en spark istället?
Ha en mysig första advent!

3 Kommentarer

 1. josefin

  2010/11/29 13:13

  Vad är det absolut bästa med julen? =)

 2. EDIT LINNEA

  2010/11/30 10:04

  Du är fett biff!

 3. Stina

  2010/11/30 22:38

  Josefin: Det bästa med julen… tja, det är väl att umgås med nära och kära. Jag fyller år på julafton och det var ju kul ända tills det blev för höga nummer 🙂

  EDIT LINNEA: Haha, tack (eller?!)

Kort om mig!

Jag älskar träning i stort sett alla former! I dagsläget består träningen främst av gruppträningsklasser, då jag instruerar i Bodycombat, CXworx, Box och Spinning på 24/7 i Malmö, men spenderar även en del tid i gymmet och i löpspåret. Läs mer om min träningsbakgrund här.

Träna med mig!

no event

INSTAGRAM

Mitt företag