Nya instruktörer

Ett stort grattis till Jenny och Sladdy, som båda nu är Certifierade Body Combat instruktörer på HTA Kockum Fritid! Kul att ha lite kollegor igen, och med största sannolikhet kommer det att utökas från två till tre Body Combat klasser på vårschemat. Nästa onsdag kommer jag och Jenny att köra en Best of Body Combat, mer om det senare :).

Två nya Body Combat instruktörer och en gammal (i alla avseende 😉 )

Cyklingen till gymmet var med livet som insats nästan. Flashback till förra vintern 🙁 . Inte nog med att snön har kommit till Skåne, här ska det ju alltid kryddas med halv storm. Jag klarade mig till gymmet utan att ramla av cykeln, men det var med nöd och näppe!

Ha en bra kväll!

Det går ej att kommentera

Kort om mig!

Jag älskar träning i stort sett alla former! I dagsläget består träningen främst av gruppträningsklasser, då jag instruerar i Bodycombat, CXworx, Box och Spinning på 24/7 i Malmö, men spenderar även en del tid i gymmet och i löpspåret. Läs mer om min träningsbakgrund här.

Träna med mig!

no event

INSTAGRAM

Mitt företag