Actic Training Day

Var iväg på en inspirationsdag på Actic i Lund igår, som jag har skrivit om tidigare. Hade absolut inga förväntningar mer än att ha kul och träna tillsammans med Maria. Men det blev en riktigt rolig dag med bra pass och lite inspiration att ta med sig! Så här såg vår dag ut:

Spinning at the discoteque – En rolig klass där vi gick från klubb till klubb i olika städer. Bra musik och en härlig utstrålning på instruktören! En bra början 🙂 .

Yoga in your mind – Jag är inte direkt en yoga tjej, jag gillar att det händer saker och är fart och fläkt! Men jag gillade denna klassen, en del övningar som jag använder och hade kunnat använda i min Core klass, jag tyckte att vi höll positionerna lagom länge för vad jag klarar av och jag kände mig avslappnad efter klassen.

Under lunchen var det föreläsning om kost. Lunchen som serverades var riktigt bra med, jag hade beställt en kycklingsallad, alltid ett plus en sån här dag 🙂 .

Power Core – Eftersom jag inte visste att deras typ Body Pump klasser hette Power så blev jag ju lite förvånad när vi skulle köra hela kroppen och inte bara coren. Många bra och intressanta övningar, och betydligt jobbigare än jag trodde.

Actic Boot Camp – Enkla men jobbiga övningar som man körde två och två. Två riktigt härliga instruktörer där skratten avlöste flåsen nästan lika mycket. En del gamla bra övningar som man gjort för längesen och nästan glömt och några övningar som var nya för mig och riktigt bra. Kanonrolig klass, och hade man bara kört den hade man säkert klämt till lite mer, nu hade man ju tre klasser i kroppen.

Vi hade tänkt att köra ActicSumba, men lockades av provmassage i stället. Och det kändes som ett bra val igår 🙂 .

Vi avslutade dagen med Indisk Buffé. Det blev många besök till buffén, de visste nog inte vad de gjorde när de släppte in oss, haha! Mycket gott!

En riktigt trevlig dag med många roliga klasser och lite inspiration med sig hem i bagaget med.

Bilder från dagen, tre av fyra från Marias blogg.

6 Kommentarer

 1. Sofia

  2010/11/22 13:12

  Hej!!!

  Av en slump fann jag ditt inlägg om Actic Training Day!
  Jättejättekul att ni blev så positivt överraskade av dagen… härlig energi fick jag från er!

  Hoppas vi ses igen!

  Varma hälsningar
  Sofia – Gruppträningsansvarig Actic Lund

 2. Stina

  2010/11/23 13:05

  Kul du hittade hit! Jo vi hade hur kul som helst 🙂 Kom gärna och hälsa på oss på Kockum Fritid om du behöva lite inspiration en dag!

 3. Johan Stockmarr

  2010/11/23 16:04

  Hallå! Jag vill fotografera eran träning snart!!!! Kan vi inte styra upp något?

 4. Stina

  2010/11/24 11:33

  Johanni!
  Jag mer eller mindre bor på gymmet, så det är bara att sluta upp 🙂
  Säg när du kan så jag vet när jag ska ha kammat håret och tränat på mitt bästa smajl! Kanske blir en ny specialitet, actionbilder i gymmet?! Hörs!

 5. Cissi

  2010/11/27 21:30

  Du vet inte några fler träningsdagar på g här nere i skåne? 🙂

 6. Stina

  2010/11/29 00:01

  Nej, inte vad jag känner till. Om jag får nys på något så lägger jag upp det här på bloggen! Brukar försöka hålla koll på vad som händer 🙂

Kort om mig!

Jag älskar träning i stort sett alla former! I dagsläget består träningen främst av gruppträningsklasser, då jag instruerar i Bodycombat, CXworx, Box och Spinning på 24/7 i Malmö, men spenderar även en del tid i gymmet och i löpspåret. Läs mer om min träningsbakgrund här.

Träna med mig!

no event

INSTAGRAM

Mitt företag