Aktiv vila

Idag blev det bara att instruera boxklassen för mig. Tanken var att komma iväg och köra lite i gymmet innan, men det kom massa emellan så det blev en ”vilodag” för mig. Laddar inför lördagens Actic Trainingday, ska bli spännande! Ingen aning om vad det är för klass på det, men det blir en massa tränande och förhoppningsvis har jag lite inspiration med mig hem! Jag ska dit med bästa Maria så det blir nog hur bra som helst 🙂

Vi kommer att ha en test klass i Zumba på Kockum Fritid på lördag med, så tyvärr missar jag det. Testa gärna och tyck till så kanske det hamnar på vårschemat!

2 Kommentarer

 1. julia

  2010/11/19 20:29

  Fin blogg !
  Hur mår du idag ? 😉

 2. Stina

  2010/11/21 11:07

  Tack 🙂

Kort om mig!

Jag älskar träning i stort sett alla former! I dagsläget består träningen främst av gruppträningsklasser, då jag instruerar i Bodycombat, CXworx, Box och Spinning på 24/7 i Malmö, men spenderar även en del tid i gymmet och i löpspåret. Läs mer om min träningsbakgrund här.

Träna med mig!

no event

INSTAGRAM

Mitt företag