3 Kommentarer

 1. mizza

  2010/11/16 11:50

  jag både blev och håller mig inspirerad av pojkvännen som fick mig att börja gymma. Detta var två månader sedan och nu är jag fast. Jag gymmar och motionstränar fyra gånger i veckan och mitt ryggont har gått över. Träning är bra minsann. Jag gillar din blogg, den är inspirerande! /Melissa

 2. Stina

  2010/11/16 20:22

  Vad kul att du också hittat träningsglädjen och att ditt ryggont gått över! Vilken bra pojkvän 🙂

 3. Pauline

  2010/12/03 20:48

  ”Face your fears” =)

Kort om mig!

Jag älskar träning i stort sett alla former! I dagsläget består träningen främst av gruppträningsklasser, då jag instruerar i Bodycombat, CXworx, Box och Spinning på 24/7 i Malmö, men spenderar även en del tid i gymmet och i löpspåret. Läs mer om min träningsbakgrund här.

Träna med mig!

no event

INSTAGRAM

Mitt företag