Underbara söndag :)

Vilka fantastiska klasser jag har fått gå på idag! Vi har ju haft 1-års jubileum idag och Oscar Jöback har kört Core Express, Rumpa & Lår och Dans Aerobics. Coren var jäkligt tuff, fick kämpa järnet! Rumpa & Lår var också tuff och roligt och det kommer nog att kännas i skinkorna imorgon 🙂 Dans Aerobicsen var suveränt kul, hade nästan glömt hur roligt jag tycker att det är, trots att jag har två vänsterfötter och mina höfter kan se lite stelopererade ut tycker jag det är så jäkla kul, så hela klassen studsade jag runt med ett stort fånigt leende :). Oscar är bara super som instruktör, så jag går nästan i ett litet lyckorus efter dagens klasser :). Riktigt inspirerade!

Ni får ha en fortsatt skön helg, det lilla som är kvar av den!

3 Kommentarer

 1. fannyochnorea

  2010/11/15 17:02

  fin blogg, allt bra ? 🙂

 2. Stina

  2010/11/16 11:13

  Tack 🙂

 3. Johan

  2010/11/17 16:12

  Coolt

Kort om mig!

Jag älskar träning i stort sett alla former! I dagsläget består träningen främst av gruppträningsklasser, då jag instruerar i Bodycombat, CXworx, Box och Spinning på 24/7 i Malmö, men spenderar även en del tid i gymmet och i löpspåret. Läs mer om min träningsbakgrund här.

Träna med mig!

no event

INSTAGRAM

Mitt företag