Dagens klass

Det blev lika roligt, om inte ännu lite roligare, som sist att köra Funktionell Cirkel :). Det var några fler som hade hittat dit och de kändes som det var uppskattat. Vi kommer att köra det några gånger på julschemat, och sen förhoppningsvis får vi in det på vårschemat med. Det bästa med cirkel träning är att man faktiskt kan göra det på sin egen nivå, och det verkligen kan bli riktigt kräkjobbigt om man gillar att pressa sig.

Några bilder från dagen:

Ha en trevlig lördag kväll 🙂

2 Kommentarer

  1. SARAS FOTON & TECKNiNGAR

    2010/11/14 10:54

    Cool header, är det du på bilden? 🙂

  2. Stina

    2010/11/14 19:56

    Tack! Japp det är jag 🙂

Kort om mig!

Jag älskar träning i stort sett alla former! I dagsläget består träningen främst av gruppträningsklasser, då jag instruerar i Bodycombat, CXworx, Box och Spinning på 24/7 i Malmö, men spenderar även en del tid i gymmet och i löpspåret. Läs mer om min träningsbakgrund här.

Träna med mig!

no event

INSTAGRAM

Mitt företag