Jubileumshelg

Som jag har skrivit tidigare så firar HTA på Kockum Fritid 1 år på söndag. Redan imorgon kör vi igång med ett extrapass, Funktionell Cirkel. Enkla men jobbiga övningar i stationsform. Det blev riktigt uppskattat sist vi körde, och hoppas att folk ser lika glada ut denna gången! Det är Malin och jag som står för skrikandet imorgon :).

På söndag kommer Oscar Jöback och kör för oss, och det får absolut inte missas! Han kör Core Express, Rumpa & Lår och Dans Aerobics.

Hoppas vi ses i helgen!

Det går ej att kommentera

Kort om mig!

Jag älskar träning i stort sett alla former! I dagsläget består träningen främst av gruppträningsklasser, då jag instruerar i Bodycombat, CXworx, Box och Spinning på 24/7 i Malmö, men spenderar även en del tid i gymmet och i löpspåret. Läs mer om min träningsbakgrund här.

Träna med mig!

no event

INSTAGRAM

Mitt företag