Dagens Kick & Box

Sitter och krattar ihop lite vad vi ska köra idag på boxen. Brukar planera innan varje pass, oftast i alla fall, för försöka ha någorlunda variation på varje klass. Inte alltid jag följer det, då det ibland dyker upp en helt annan publik än jag hade trott, men alltid bra att ha som stöd. Sen är det bra att skriva ner för att kunna titta tillbaka och hitta övningar  man har glömt. Tycker det är lika kul att instruera i Kick & Box efter 13 år, man får så mycket igen av de som kör. I kväll är det dags 19.10 på Kockum Fritid, hoppas vi ses!

Det går ej att kommentera

Kort om mig!

Jag älskar träning i stort sett alla former! I dagsläget består träningen främst av gruppträningsklasser, då jag instruerar i Bodycombat, CXworx, Box och Spinning på 24/7 i Malmö, men spenderar även en del tid i gymmet och i löpspåret. Läs mer om min träningsbakgrund här.

Träna med mig!

no event

INSTAGRAM

Mitt företag