Ryggont

Vaknade med en ruskig ryggvärk igår morse. Helt stel i korsryggen. Vet inte om det är för att jag spenderar alldeles för mycket tid framför datorn med en allt annat än ergonomiskt riktigt stol, om jag sovit konstigt eller att jag suttit konstigt av det faktum att det varit iskallt i min lägenhet. Jag brukar få ont i ryggen när jag varit slarvig med att stretcha rumpa och höftböjare, vet inte om det är så nu, men jag har ont mer än vanligt i alla fall. Fick hålla minen igår på BC’n, duckningarna i 3:an var inte att leka med 🙁 . Har lite lätt skolios, ganska intressant att se hur kroppen utvecklar en muskel för att kompensera, syns ganska tydligt på denna bild från tävling, när lite av luddet är bortskalat:

Ikväll är det Core, och där är det inga hastiga vridningar så det ska nog gå bra. Ska följa upp med en lång stretch för att se om det blir bättre, annars får jag boka tid för behandling.

Det går ej att kommentera

Kort om mig!

Jag älskar träning i stort sett alla former! I dagsläget består träningen främst av gruppträningsklasser, då jag instruerar i Bodycombat, CXworx, Box och Spinning på 24/7 i Malmö, men spenderar även en del tid i gymmet och i löpspåret. Läs mer om min träningsbakgrund här.

Träna med mig!

no event

INSTAGRAM

Mitt företag