Torsdags Box

Torsdag är Kick & Box dag på höstschemat. Jag älskar att hålla den klassen, det är liksom där jag började :). Önskar mest att man kunde köra med själv, ett riktigt gött gäng är det som kör! Eftersom det är blandad nivå på de som kör så vill jag gå runt och hjälpa med teknik och peppa. Så det blir inte mycket träning för mig, lite studsande, ett par slag här, lite armhävningar där och någon kick lite ibland, ungefär en tiondel vad de som kör passet gör! Så min träning klarade jag av innan passet idag, en liten snabbis i gymmet fick räcka idag!

Stina Kick

En bild från tidig forntid typ.... tror det var en annons för SBI när det begav sig 🙂 Mycket vanligt med baddräkt som linne på den tiden!

4 Kommentarer

 1. cecilia :)

  2010/11/05 12:02

  hejhej ! 🙂
  jättefin blogg !!
  gå gärna in på min och anmäl dig till ‘dagens blogg’ 🙂

 2. Therese

  2010/11/05 14:26

  Ja, ”kicka han i hyyyvet” ;))
  Kram på dig!

 3. Camilla

  2010/11/06 14:58

  utroooolig fint blogg, og sykt fine bilder! Meld deg på i blogg VS blogg på min blogg, der tror jeg du har stor sjangse til å vinne! 🙂

 4. Stina

  2010/11/06 16:33

  Tack, tack, oj vad det var tävlingar här! Jag går in och kikar hos er 🙂

  Täräs! Kul du kikade in! Det var länge sen jag såg dig kicka någon i hyyyyyyvet 😉 Du får komma o hils på en dag 🙂

Kort om mig!

Jag älskar träning i stort sett alla former! I dagsläget består träningen främst av gruppträningsklasser, då jag instruerar i Bodycombat, CXworx, Box och Spinning på 24/7 i Malmö, men spenderar även en del tid i gymmet och i löpspåret. Läs mer om min träningsbakgrund här.

Träna med mig!

no event

INSTAGRAM

Mitt företag