Måndags BC

Fler och fler vill fightas på måndagar, nytt deltagarrekord denna vecka med :). Och dessutom hade det till och med hittat dit lite killar, det har inte varit alltför många killar som har kört BC på Kockum Fritid. Helt underbara deltagare som tog i till tårna, riktigt kul :).

Vi har fått sprillans nya Thaimitsar till anläggningen med, att komplettera med de mitsar vi redan har, så kom och testa dom på torsdag!

Ha en fortsatt skön kväll!

2 Kommentarer

  1. Johan

    2010/11/02 08:36

    Body combat är kul men efter att tränat MMA är det lite mesigt. Eller det får en att längta mer tillbaka.

  2. Stina

    2010/11/02 09:23

    Kan kanske kännas så. Jag har inte kört MMA, men jag hade kört olika kampsporter i 15 år innan jag började med BC, men jag tycker ändå att det är något speciellt med det, med musiken och timingen. Som tur är behöver inte det ena utesluta det andra 🙂

Kort om mig!

Jag älskar träning i stort sett alla former! I dagsläget består träningen främst av gruppträningsklasser, då jag instruerar i Bodycombat, CXworx, Box och Spinning på 24/7 i Malmö, men spenderar även en del tid i gymmet och i löpspåret. Läs mer om min träningsbakgrund här.

Träna med mig!

no event

INSTAGRAM

Mitt företag