Funbeat

Har sen april i år registrerat min träning på Funbeat. Lite trevligt att ha lite småkoll på träningen.Man kan sätta upp mål, ansluta sig till grupper för att träna inför ett lopp, ha vänner där som håller koll på en och man peppar varandra. Jag använder inte det fullt ut för tillfället, registrerar mest min träning för att ha koll på vad jag gör. Men det kommer säkert när jag hittar något roligt jag vill träna mot och joinar en grupp 🙂 !  Jag drar ut ett RSS flöde därifrån så man kan se det i sidofältet om någon skulle vara intresserad av vad och när jag tränar :D.

5 Kommentarer

 1. Jinfi(:

  2010/10/30 23:14

  Awesome blogg;)
  Har du nå tips om man inte tränar, men ska börja. hur ofta man ska träna osv..?:)

 2. emma

  2010/10/31 10:07

  Hej, jag gör bloggdesign kika in i bloggen om du är intresserad 🙂

 3. Stina

  2010/10/31 10:39

  Jinfi(:
  Tack!
  Ska du börja träna tycker jag att det är viktigast att hitta något man tycker är kul. Det finns väl ingen regel på hur mycket man ”ska” träna, men det kan vara klokt att inte gå ut för hårt i börja, kanske börja med 2ggr/vecka och sen öka till 3 och känna efter vad som passar en. Lycka till 🙂

  emma:
  Kul att du håller på med bloggdesign! Jag håller själv på med webbdesign, så jag pysslar själv med bloggen, men tack i alla fall 🙂

 4. Maj

  2010/11/02 09:13

  Det är en bra sida, jag är också medlem på den! 😛

 5. Stina

  2010/11/02 09:24

  Visst är det 🙂

Kort om mig!

Jag älskar träning i stort sett alla former! I dagsläget består träningen främst av gruppträningsklasser, då jag instruerar i Bodycombat, CXworx, Box och Spinning på 24/7 i Malmö, men spenderar även en del tid i gymmet och i löpspåret. Läs mer om min träningsbakgrund här.

Träna med mig!

no event

INSTAGRAM

Mitt företag