Nya hörlurar

Jag älskar musik och har det med mig var jag än går. Sitter alldeles för mycket på min cykel och då är det skönt att tralla med och tänka på nåt annat. Har dock lite hörlursproblem. Köpte ett par nya hörlurar i somras med bra ljud, ett par AIAIAI, men det var såna som man sticker in i öronen, och eftersom det alltid blåser i skåneland så sitter de inte kvar och om de mot förmodan skulle göra det så hör man blåsten mer än musiken. Så nu är jag på jakt på ett par nya med riktigt bra ljud, och sen så här när det börjar bli kallare så är det ganska skönt att ha ett par rejäla lurar att värma öronen med :). Helst av allt skulle jag vilja ha ett par såna här, Monsterbeats by Dr. Dre, men de är lite över min budget just nu.

Har ni några tips på bra lurar?

2 Kommentarer

 1. Jossan

  2010/10/29 22:52

  Fin blogg!
  Ha en fortsatt trevlig kväll! 😀

 2. Stina

  2010/10/30 10:21

  Tack! Ha en trevlig kväll du med 🙂

Kort om mig!

Jag älskar träning i stort sett alla former! I dagsläget består träningen främst av gruppträningsklasser, då jag instruerar i Bodycombat, CXworx, Box och Spinning på 24/7 i Malmö, men spenderar även en del tid i gymmet och i löpspåret. Läs mer om min träningsbakgrund här.

Träna med mig!

no event

INSTAGRAM

Mitt företag