Body Combat vs Box

En riktigt grym BC klass igår på Kockum Fritid! Deltagar rekord, 35 pers ville köra med mig och Jenny igår :). Body Combat har ju bara funnits på schemat sen i augusti, sakta men säkert blir det fler och fler deltagare på klasserna. Bra tryck och stämning riktigt kul 🙂

När jag körde på Goodlife var det många som körde både Box klasser och Body Combat. På MAI var det nästan ingen som körde både och, antingen körde man Body Combat eller Box. Det har varit lite samma på Kockums, men nu verkar de våga prova lite smått. Det var två av mina Box stammisar med igår som blev lite förvånade att det kunde vara jobbigt att boxas utan motståndet av mitsar! Hur funkar det på ert gym? Kör man både och, eller är det olika publik? Jag skulle inte vilja vara utan något av det, jag älskar att köra tungt på mitsar, utmana med långa kombinationer och alla sparkar kan av naturliga skäl inte göras på Body Combaten, men BCn har en speciell känsla med musiken och timingen som får en att känna sig som Bruce Lee typ! Love it 🙂

2 Kommentarer

  1. linnea

    2010/10/27 17:03

    fin blogg! 🙂

  2. Stina

    2010/10/27 22:53

    Tack! 🙂

Kort om mig!

Jag älskar träning i stort sett alla former! I dagsläget består träningen främst av gruppträningsklasser, då jag instruerar i Bodycombat, CXworx, Box och Spinning på 24/7 i Malmö, men spenderar även en del tid i gymmet och i löpspåret. Läs mer om min träningsbakgrund här.

Träna med mig!

no event

INSTAGRAM

Mitt företag