Konvent och inspirationsdagar

Jag älskar att åka på konvent och inspirationsdagar! Men ofta blir det en lite kostsam historia när man bor i Malmö eftersom de flesta går uppe i Stockholm. Det börjar dock poppa upp inspirationsdagar lite här och där, så man har möjlighet att komma iväg lite mer! Och dessutom är det kul att se lite olika ansikten presentera klasser med, det finns många duktiga instruktörer i landet som aldrig kommer presentera på de stora konventen av olika anledningar.  Maria och jag tänkte köra Actic Trainingday den 20 november på hennes gym i Helsingborg. Ingen aning om vilken klass det är på det, men man tar alltid med sig något, sen är det kul att lägga en hel dag på träning med en god vän oavsett!

Den 6 november är det The Convention i Göteborg, många roliga klasser och duktiga instruktörer. Tyvärr så har jag inte möjlighet att åka dit själv.

13-14 november är det Best of the best i samband med Allt för hälsan mässan.

Sportlife har även en inspirationsdag i sambande med Fitness Festivalen den 12 december, Winter Challenge 2010.

Inväntar med spänning att Nike Convention 2011 (29-30/1), ska öppna upp sin bokning den 25/11! Det vill jag absolut inte missa!

Det går ej att kommentera

Kort om mig!

Jag älskar träning i stort sett alla former! I dagsläget består träningen främst av gruppträningsklasser, då jag instruerar i Bodycombat, CXworx, Box och Spinning på 24/7 i Malmö, men spenderar även en del tid i gymmet och i löpspåret. Läs mer om min träningsbakgrund här.

Träna med mig!

no event

INSTAGRAM

Mitt företag