Tisdags Core

Det var nytt deltagar rekord på Coren idag, 40 glada dök upp klockan 17 en tisdag :). Roligt att den har tagit sån fart, de tidiga passen brukar inte vara så lätta att fylla där jag har kört tidigare. Core är ju en träningsform som i stort sett alla klarar av och man kan köra det på den nivån som passar en. Dessutom kan man välja att kombinera med antingen RPM eller Body Attack (eller bara nöja sig med Coren såklart) och det är nog det som gör att det fungerar bra.

I morgon är det första onsdagen jag inte instruerar Body Combaten, men jag ska dit och fightas ändå! Ska bli kul att stå på andra sidan lite med, jag vet att tjejerna kommer att rocka!

Det går ej att kommentera

Kort om mig!

Jag älskar träning i stort sett alla former! I dagsläget består träningen främst av gruppträningsklasser, då jag instruerar i Bodycombat, CXworx, Box och Spinning på 24/7 i Malmö, men spenderar även en del tid i gymmet och i löpspåret. Läs mer om min träningsbakgrund här.

Träna med mig!

no event

INSTAGRAM

Mitt företag