Fredagsvila

Idag är det vila ifrån gymmet. Sitter hemma och försöker jobba på mitt examensarbete idag. Tyckte det kunde vara en lagom avbrott att ta en powerwalk upp till biblioteket, det är en timmes rask promenad dit. Riktigt skönt att komma ut och röra på sig! Passade på att ta med mig kameran och tog lite bilder på höstens vackra färger!

Glöm inte Funktionell Cirkel imorgon på Kockum Fritid! Det kommer att bli hur kul som helst 🙂

2 Kommentarer

 1. Monica

  2010/10/15 15:31

  Jättefina bilder du är duktig med kameran
  Mamma

  • Stina

   2010/10/17 19:35

   Tack mamma, fin kamera ju 😉

Kort om mig!

Jag älskar träning i stort sett alla former! I dagsläget består träningen främst av gruppträningsklasser, då jag instruerar i Bodycombat, CXworx, Box och Spinning på 24/7 i Malmö, men spenderar även en del tid i gymmet och i löpspåret. Läs mer om min träningsbakgrund här.

Träna med mig!

no event

INSTAGRAM

Mitt företag