Aj lööööv

Swebar pepparkaka, finns det någon bättre bar? Tror inte det! Sitter och mumsar på en nu efter min boxklass. Nu när jultider närmar sig med stormsteg kan man äta den utan att folk tycker man är konstig, jag äter den året om 🙂 . Vad är det som gör att viss mat bara kvalar in under vissa tider av året? Och vilken mat/dryck som ska intas vid vilket klockslag? Ett och annat ögonlock har ju lyfts när jag knäpper upp min Cola light klockan 9 på morgonen, vilken tid på dagen är det ok att dricka den? I och för sig bör man nog inte dricka den alls, men det är ännu en last jag har…. Fast det kunde ha varit värre 🙂

2 Kommentarer

 1. Monica

  2010/10/15 11:13

  Som tur är bestämmer man själv vad man vill äta och dricka.
  Kram
  Mamma

 2. Stina

  2010/10/15 11:53

  Visst är det tur mamsen!

Kort om mig!

Jag älskar träning i stort sett alla former! I dagsläget består träningen främst av gruppträningsklasser, då jag instruerar i Bodycombat, CXworx, Box och Spinning på 24/7 i Malmö, men spenderar även en del tid i gymmet och i löpspåret. Läs mer om min träningsbakgrund här.

Träna med mig!

no event

INSTAGRAM

Mitt företag