Onsdags Team =D

Idag var Jenny och Sladjana med och teamade på Body Combaten. Jätteroligt! De gick utbildningen för en och en halv vecka sen, och är redan kanonbra! Som det ser ut nu så lämnas onsdagsklassen över till tjejerna, det var ju menat från början, men det känns ändå lite sorgset att lämna över… Nåja, jag kan ju alltid komma och köra ändå, jag vet att tjejerna kommer att rocka, och jag har ju fyra andra klasser att tjoa på 🙂

Bild från dagens klass, borde kanske ha tagit den innan man var helt röd i kolan o glansig av svett 🙂

2 Kommentarer

 1. Jenny Bergström

  2010/10/13 23:16

  Vilken fin bild och supersnygg layout på din sida!

  Tusen tack söta du för att vi fick vara med idag! Du är bara för snäll! Hoppas bara man kan bli lika duktig instruktör som dig, du är grym!

  Tack för inspirationen!

  Kram Jenny

 2. Stina

  2010/10/14 10:02

  Tyckte ni båda kändes som rutinerade instruktörer redan! Som jag sa igår, du var jätte bra när du testade innan utbildningen och ändå har du blivit så mycket säkrare 🙂
  Kram!

Kort om mig!

Jag älskar träning i stort sett alla former! I dagsläget består träningen främst av gruppträningsklasser, då jag instruerar i Bodycombat, CXworx, Box och Spinning på 24/7 i Malmö, men spenderar även en del tid i gymmet och i löpspåret. Läs mer om min träningsbakgrund här.

Träna med mig!

no event

INSTAGRAM

Mitt företag