Mörkare tider!

Det har blivit lite mörkare här på bloggen, tyckte det kunde passa nu när vi går mot mörkare tider. Lite superhjälte känsla över sidhuvudet, inte för jag känner mig som en, men det kan väl vara roligt att låtsas ibland;).
Jag vet inte om ni har sett att jag har gjort det enkelt att gå med HTA på Kockum Fritids sida på Facebook i sidomenyn. Gå med så du kan hålla koll på vad som händer i gruppträningssalen och i gymmet! De har även en liten tävling på gång, vid 200 ”fans” så lottar de ut 2 PT timmar.
Andra gången på detta programmet på Coren idag. Känns faktiskt riktigt bra. Justerade ett par grejor sen första gången och är riktigt nöjd med det nu! Planerade sen in kommande lördags specialklass, Funktionell Cirkel med Malin. Kommer att bli grymt utmanande :). Ska bli spännande att se om finns intresse hos kunderna så vi kan ta in det till nästa schema. Ni kommer väl och provar?

Det går ej att kommentera

Kort om mig!

Jag älskar träning i stort sett alla former! I dagsläget består träningen främst av gruppträningsklasser, då jag instruerar i Bodycombat, CXworx, Box och Spinning på 24/7 i Malmö, men spenderar även en del tid i gymmet och i löpspåret. Läs mer om min träningsbakgrund här.

Träna med mig!

no event

INSTAGRAM

Mitt företag