Sh’Bam

Snubblade över detta, Les Mills senaste program. Ska vara lättare än Body Jam och verkar ska vara tänkt att konkurrera med Zumban. Kan det vara något tro?  Tjejen i videon är ingen mindre än Rachel Cohen som är en av koreograferna i Body Combat. Hon började som dansare vad jag har förstått, och kan en dansare lära sig kampsport kan kanske en kampsportare lära sig dansa? Måste definitivt testas i alla fall! Vet någon om man kan prova på det här i Sverige?

Det går ej att kommentera

Kort om mig!

Jag älskar träning i stort sett alla former! I dagsläget består träningen främst av gruppträningsklasser, då jag instruerar i Bodycombat, CXworx, Box och Spinning på 24/7 i Malmö, men spenderar även en del tid i gymmet och i löpspåret. Läs mer om min träningsbakgrund här.

Träna med mig!

no event

INSTAGRAM

Mitt företag