Nöjd!

Så här långt är jag nöjd med den nya strukturerad jag :). Ställer klockan på morgonen fast än jag inte har föreläsning, powerwalkar en sväng och sen prickar jag av grej efter grej på min TeuxDeux lista! Planerar min mat med nu, så det kommer inte som en chock varje gång jag blir hungrig, utan har förberett med meny för ett par dagar fram. Nu är planen att hålla detta terminen ut!

Hade nya övningar på min Core idag. Kändes bra tycker jag, fick positiv feedback. Passen brukar justeras lite efter hand man kör in sig med. Körde lite Body Attack efter min klass med, jag var lite sugen på att studsa litta!

Det går ej att kommentera

Kort om mig!

Jag älskar träning i stort sett alla former! I dagsläget består träningen främst av gruppträningsklasser, då jag instruerar i Bodycombat, CXworx, Box och Spinning på 24/7 i Malmö, men spenderar även en del tid i gymmet och i löpspåret. Läs mer om min träningsbakgrund här.

Träna med mig!

no event

INSTAGRAM

Mitt företag