Fullt ös!

Jag lovade mig själv att dra upp en växel och ta tag i saker och ting från och med idag. Jag har märkt att ju mer jag har att göra, ju mer får jag gjort. Det är inte så att jag inte har att göra, bara det att det har varit svårt att komma igång på vissa plan. Känt mig lite nere och har inte haft någon lust att styrketräna de senast två veckorna, men idag gjorde jag comeback i gymmet! Ett kort ryggpass innan min Body Combat, kändes gött att vara tillbaks! Jag briljerade väl inte direkt i chinsräcket, snacka om att det är en färskvara! Nåja, jag lyckas fortfarande dra mig upp en 5-6 hyfsat ok teknik, det får man väl vara nöjd med nu när rumpan är lite tyngre än i tävlingssammanhang ;).
Ett härligt gäng på Body Combaten idag (igen 🙂 ). Tycker det är roligt när folk man inte hade förväntat sig dyka upp på en sån klass kommer och kör järnet! Det är inte utrymme för mycket pauser i BC45, det är knappt man hinner presentera sig då själva passet är 57 min långt. Passar mig perfekt! Lite snack o mycket verkstad 🙂 .

Tillsammans med Jennie från en gammal release, suddig, men det är då jag gör mig som bäst, haha!

Det går ej att kommentera

Kort om mig!

Jag älskar träning i stort sett alla former! I dagsläget består träningen främst av gruppträningsklasser, då jag instruerar i Bodycombat, CXworx, Box och Spinning på 24/7 i Malmö, men spenderar även en del tid i gymmet och i löpspåret. Läs mer om min träningsbakgrund här.

Träna med mig!

no event

INSTAGRAM

Mitt företag