Nya tag!

Jag gav mig veckan ut att vara lite seg och tjurig. Imorgon är det nya tag :). Varje fredag har vi temaklasser i cykling på Kockum Fritid och i fredags var det min tur. Körde min Latin Beats klass, lite modifiering från den klassen jag har här under musik. Nästan fullt i salen till och med! Jag är inte riktigt lika trygg i cykelsalen som i den stora salen så det är alltid lite extra nervigt att gå utanför sin bekvämlighetszon, men det är ju så man växer! Det kändes bra och jag fick ett härligt gensvar :).

Idag var det dags för core, ett gött gäng där med. Sista dagen med detta programmet, så jag satte mig att snickra ihop ett nytt när jag kom hem. Ska bli kul med lite nytt och kroppen gillar ju nyheter med, så jag ser fram emot en härlig träningsvärk i min mittsektion efter tisdagen!

Har annars med spänning följt SM tävlingarna i Body Fitness och Body Building i Västerås. Riktigt bra tjejer i Body Fitness, imponerande :).

Det går ej att kommentera

Kort om mig!

Jag älskar träning i stort sett alla former! I dagsläget består träningen främst av gruppträningsklasser, då jag instruerar i Bodycombat, CXworx, Box och Spinning på 24/7 i Malmö, men spenderar även en del tid i gymmet och i löpspåret. Läs mer om min träningsbakgrund här.

Träna med mig!

no event

INSTAGRAM

Mitt företag