Höstdepp?

Fortfarande lite ”ur banan”. Om det är höstdepp eller stress/prestationsångest som jag brukar ha i början av terminen vet jag inte, men jag ger mig veckan ut, sen måste jag rycka upp mig! Har inte styrketränat på två veckor nu. Träning blir det ju ändå eftersom jag håller mina klasser, men jag vill få till lite egenträning med för att jag ska må riktigt bra. Det har blivit en del jobb nu med förutom skolan + mina 5-6 klasser på Kockums, men med lite planering och struktur så funkar allt, har haft bra mycket mer att göra förr men ändå fått ihop det 🙂

Mycket folk på boxen igen ikväll, riktigt kul 🙂

kristina persson

Det går ej att kommentera

Kort om mig!

Jag älskar träning i stort sett alla former! I dagsläget består träningen främst av gruppträningsklasser, då jag instruerar i Bodycombat, CXworx, Box och Spinning på 24/7 i Malmö, men spenderar även en del tid i gymmet och i löpspåret. Läs mer om min träningsbakgrund här.

Träna med mig!

no event

INSTAGRAM

Mitt företag