Ur banan…

Känner mig lite ur banan för tillfället, men det är mest utanför träningen. Älskar att köra mina klasser och tycker alltid att det är lika roligt och det bästa är att under tiden man tränar glömmer man det som är tråkigt :). Förra veckan blev det inte så mycket egenträning, har så mycket måsten för tillfället som jag måste prioritera. Allt har sin tid och allt går upp och ner!

Hade hjälp av Adam på min Body Combat idag. Riktigt roligt var det och härlig stämning i gruppen! Älskar det nya programmet :).

kristina persson

Det går ej att kommentera

Kort om mig!

Jag älskar träning i stort sett alla former! I dagsläget består träningen främst av gruppträningsklasser, då jag instruerar i Bodycombat, CXworx, Box och Spinning på 24/7 i Malmö, men spenderar även en del tid i gymmet och i löpspåret. Läs mer om min träningsbakgrund här.

Träna med mig!

no event

INSTAGRAM

Mitt företag