Vilken vecka!

Öppet hus på Kockum Fritid = massor av folk på passen! Verkligen jättekul! Idag kom det 46 (några hade jag tvingat dit, men de flesta kom frivilligt :)) personer och ville boxas. Tyvärr så blev det lite problem med att få mittsarna att räcka, men i övrigt riktigt kul! Tidigare har jag hållt Kick & Box i salar som tog max 25 personer, så jag är ju inte så van vid att koordinera så många. Men det kändes som det funkade bra ändå.

Bra tryck på Body Combaten igår med, fick lite hjälp av söta Jenny som ska gå utbildningen nästa helg. Gillar 45:an och det verkar som de tränande gillar den med! Jag läste en recension av BC45 som en instruktör på Nya Zeeland skrivit i sin blogg, och kan konstatera att mina favoriter är hans bottennapp! Älskar 2:an och 7:an, mina favoriter. Smaken är som baken… Det var väldigt längesen jag blev besviken på en release, även om det kan hända att det är någon låt som jag inte hade valt själv, så tycker jag att passen i regel håller ihop bra och man får lite av varje.

kristina persson

Det går ej att kommentera

Kort om mig!

Jag älskar träning i stort sett alla former! I dagsläget består träningen främst av gruppträningsklasser, då jag instruerar i Bodycombat, CXworx, Box och Spinning på 24/7 i Malmö, men spenderar även en del tid i gymmet och i löpspåret. Läs mer om min träningsbakgrund här.

Träna med mig!

no event

INSTAGRAM

Mitt företag