På gång!

Vår öppet hus vecka har börjat riktigt bra, mycket folk på klasserna och en härlig stämning :). Alltid lite nervigt innan en release, men koreografin satt där den skulle. Det skulle egentligen varit en team, men partnern uteblev, tur jag kunde hela koreografin…. Heidi, som var på MAI tidigare var där och skulle träna och blev ”uppslängd” på scenen och rev av två låtar, så det blev lite team ändå! Riktigt bra tryck på klassen, underbart när man får så mycket tillbaks!

Idag var det dags för Core. Mycket folk där med och lite nya och ”nygamla” ansikten. Stannade kvar på Body Attack releasen. Vilket ös! Skitkul, kommer nog att stanna på den fler gånger!

kristina persson

Det går ej att kommentera

Kort om mig!

Jag älskar träning i stort sett alla former! I dagsläget består träningen främst av gruppträningsklasser, då jag instruerar i Bodycombat, CXworx, Box och Spinning på 24/7 i Malmö, men spenderar även en del tid i gymmet och i löpspåret. Läs mer om min träningsbakgrund här.

Träna med mig!

no event

INSTAGRAM

Mitt företag