Så var vilan över!

Börjar känna mig lite fräsch i kroppen igen och är redo för nya tag! Smygstartade med en powerwalk igår, mest för att lyssna in nu koreografi, tycker det är lättare när man är i rörelse :). Idag blev det Core följt av ett snabbt axelpass i gymmet. Alla mina gympass är snabba numera, men jag skulle inte vilja vara utan dom.

Kul på boxningsgalan i fredags. Synd bara att det var så lite folk. Tycker inte att det har promotats så bra, kanske de lär sig till nästa gång. Roligt att se Teuta från Malmö debutera som proffs, och det var en av de roligaste matcherna att titta på. Snabbt, explosivt och det hände mycket, precis som det ska vara 🙂

Var och kollade in dansuppvisningen på Dockan igår. Tillsammans med halva Malmö stad kändes det som. Tyvärr kom vi lite för sent för att få några bra platser och kunde bara se delar av föreställningen, men det vi såg var skitläcker :).

Det går ej att kommentera

Kort om mig!

Jag älskar träning i stort sett alla former! I dagsläget består träningen främst av gruppträningsklasser, då jag instruerar i Bodycombat, CXworx, Box och Spinning på 24/7 i Malmö, men spenderar även en del tid i gymmet och i löpspåret. Läs mer om min träningsbakgrund här.

Träna med mig!

 • mån
  28
  Maj
  2018

  CXWORX

  17:3024/7 Värnhem
 • mån
  28
  Maj
  2018

  Box

  18:1524/7 Värnhem
 • tis
  29
  Maj
  2018

  BODYCOMBAT

  19:1524/7 Lilla Torg
 • ons
  30
  Maj
  2018

  Box

  18:4524/7 Värnhem
 • tor
  31
  Maj
  2018

  Indoor Cycling

  18:0024/7 Lilla Torg

INSTAGRAM

Mitt företag