VILA!

Känns som det blivit lite mycket träning på senaste, och lite väl ensidigt så nu tänkte jag ta två dagar helt fritt från träning! Varje träningspass jag gör, utom de tillfällen jag är ute och springer så läggs det till 1 mils cykling, men det räknar jag som transport, inte som träning. Men det hjälper ju såklart också till att få en att känna sig lite sliten i slutänden.

Idag togs det bilder på oss instruktörer som inte finns med på Kockums hemsida än. Mycket skratt kan jag säga 🙂 . Jag har väldigt svårt att vara naturlig framför en kamera och på något vis är det precis som att varje gång det kommer upp en kamera tycker jag att det är en god idé att trycka in hakan mot halsen för att få fram så många som möjligt…. Det skulle tas lite ”action” bilder med och det skrämde mig att se att på 8 av 10 bilder blundade jag när jag boxades, haha! My god :). Nåja, vi får väl hoppas att någon bild blev användbar. Det är som min käre far brukar säga, ”Kameran avbildar bara, den förskönar inte…”. Det är väl det man har photoshop till antar jag :).

Imorgon ska jag kolla in lite matcher, ska bli kul!

Det går ej att kommentera

Kort om mig!

Jag älskar träning i stort sett alla former! I dagsläget består träningen främst av gruppträningsklasser, då jag instruerar i Bodycombat, CXworx, Box och Spinning på 24/7 i Malmö, men spenderar även en del tid i gymmet och i löpspåret. Läs mer om min träningsbakgrund här.

Träna med mig!

no event

INSTAGRAM

Mitt företag