Hård vecka!

Det har varit mycket som har hänt i helgen, SM i Athletic Fitness och årets Les Mills händelse, Super Saturday. Och jag var inte på något av det! Just nu har jag inte ekonomin att åka på flera konvent, utan får nöja mig med ett om året, och för mig är då NIKE årets konventhöjdpunkt, så det får det bli istället! Med visst såg det maffigt ut med 900 tränande på samma gång 🙂 . Även SM hade varit roligt att se, men men…

Istället har jag fått hoppa in på träningkollegors/vänners BC klasser, det är jätteroligt, men 4 BC klasser är lite mycket på en vecka även för mig…. Idag kändes det som all luft gick ur mig efter klassen, men 4 BC, 2 Core, 5km jogg, 1 pilates klass, 3 korta styrkepass, 8km powerwalk och 8 mils cykling på en vecka är ju en del… Ibland hopar det sig lite 🙂 .

Nåja, ny vecka, nya tag imorgon med ännu en Body Combat klass! Vi ses väl?!

kristina persson

Det går ej att kommentera

Kort om mig!

Jag älskar träning i stort sett alla former! I dagsläget består träningen främst av gruppträningsklasser, då jag instruerar i Bodycombat, CXworx, Box och Spinning på 24/7 i Malmö, men spenderar även en del tid i gymmet och i löpspåret. Läs mer om min träningsbakgrund här.

Träna med mig!

no event

INSTAGRAM

Mitt företag